Hjertevenn

Trondheims-Ørn er en klubb som verdsetter og har stor tro på støtten av sine spillere. Klubben støtter opp om jentenes lidenskap for fotballen, deres verdier og driv som spillere, studenter og arbeidstakere.  Jentene er til inspirasjon for både lokalmiljøet og yngre spillere, og de fungerer som unike rollemodeller. Trondheims-Ørn tror på utviklingen av sine spillere, ikke bare på banen men også utenfor.

Gjennom å gi denne støtten, får jentene i Ørn muligheten til å leve ut sine drømmer. Klubben ønsker å kunne fortsette å gi denne støtten og også legge et grunnlag for fremtiden. Det er et stort antall unge fotballspillere i Trondheim, også de fortjener denne positive og lovende fremtiden. Vi håper at du vil ta del i denne støtten. Støtt mulighetene og støtt fremtiden.

Til gjengjeld for støtten, kan vi tilby deg en tilpasset maleri av Grethe By Rise og reklamemuligheter for bedriften.

Grethe By Rise har malekunsten som sitt levebrød, og har etablert seg som kunstner gjennom sin helt særegne malestil.  Hun befinner seg i feltet mellom abstrahert figurasjon og nonfigurative motiver, og kjennetegnes også ved bruken av eggoljetempera, en av de eldste maleteknikker vi kjenner til. By Rise har stilt ut sine bilder på en rekke utstillinger i Norge og i land som Spania, Chile, Italia, Brasil og Latvia.

Hun har konsentrerert seg om to hovedtema i sin senere billedkunst. Det første temaet innbefatter figurativt preget malerier om kvinneliv, hvor aspekter fra kvinners hverdag er fremstilt, ofte med bruk av humor. Hennes andre hoveduttrykksform er nonfigurative malerier, gjerne malt med eggoljetempera på lerret, som gir rom for friere assosiasjoner.

I hennes maleribidrag til Ørn, ”I hundre”, har hun brukt førstnevnte tema, kvinneliv. Hun beskriver selv tanken bak maleriet.

- Tanken bak er engasjementet, leken og den ekte kjærligheten til spillet. Uten jåleri, med rom for forskjellighet og ulike forutsetninger. Men med gnist og glød, lojalitet og et stort hjerte for laget sitt. Jenter er ikke bare fotballspillere. De opererer på flere arenaer; skole, utdannelse, lek og venninner. Og vet at de ikke kan leve godt på bare fotball, men må planlegge livene sine videre. Likevel er de lidenskaplig opptatt av å gjøre sitt beste - og ha det artig sammen! - Grethe By Rise.

Ved å støtte Trondheims-Ørn får du "I hundre" av Grethe By Rise, du blir Trondheims-Ørns hjertevenn som gjør det mulig for jentene å oppfylle sine drømmer. Vennligst ta kontakt for detaljene rundt kjøp av kunsttrykk!


Med vennlig hilsen,

SK Trondheims-Ørn
Telefon: 92 64 65 76
E-post: kontor(at)trondheims-orn.no