Siw og Cesilie forlenger med Ørn
21.06.2018

Gode nyheter for alle som er glade i Ørn.

To av krumtappene i årets A-stall har takket ja til nye år i Ørn-drakta. Etter gode samtaler med klubbens sportslige ledelse har Cesilie Andreassen (22 år) og Siw Døvle (20) forlenget kontraktene sine med Trondheims-Ørn ut 2019-sesongen.

Både trenerteam og sportslig ledelse er svært fornøyd med å få avtalene med disse to i boks, noe som sikrer kontinuitet i den unge spillerstallen.

– Dette er en god dag for oss. Begge spillerne har vært tydelige på at de tror de får best utviklingsløp ved å fortsette i Ørn, sier Tarjei Smågesjø, sportslig leder i Trondheims-Ørn.

Cesilie Andreassen kom fra Medkila i 2016 og har siden vært en viktig brikke i lagets sentrallinje. Hun har spilt 24 kamper for aldersbestemte landslag.

Siw Døvle kom fra Kolbotn i 2017 og har allerede et 20-talls toppseriekamper for Ørn. Hun har over 50 kamper for aldersbestemte landslag bak seg.

– Disse to er viktige signalspillere for oss og for det vi skal få til fremover, både på treningskultur og prestasjonskultur, sier Thomas Dahle, hovedtrener i Trondheims-Ørn.


Store smil når to viktige brikker forlenger kontrakten. Fra venstre Siw Døvle, Thomas Dahle (hovedtrener) og Cesilie Andreassen.