Ørn ansetter spillerutvikler på U20
09.04.2018

Roger Rian er ansatt som spillerutvikler for 2018.

Trondheims-Ørn rår over en av landets mest spennende rekruttavdelinger, med et titalls landslagsspillere fra J16 til U23. I arbeidet med å styrke treningshverdagen for den lovende talentgruppen, har klubben ansatt Roger Rian som spillerutvikler for 2018.

– Roger har tatt UEFA B trener og UEFA B spillerutvikling. Han har et verdisyn som stemmer med vårt, og har både livserfaring og trenererfaring til å ta steget inn i en toppklubb, sier Tarjei Smågesjø, sportslig leder i Trondheims-Ørn.

– For en toppklubb er det viktig å ha en ressurs som ser enkeltspillere. Vi har en talentfull U20-gruppe som vi ønsker å prioritere og bidra til å utdanne før de tar steget inn i A-lagsfotball, sier Smågesjø.

Roger Rian kommer fra Orkla FK, hvor han har vært trener for flere lag, senest som hovedtrener for senior/J19-laget. Han har trenerbakgrunn fra Buvik (gutter/junior) og Gimse (G16). I tillegg har han vært kretslagstrener på jentesiden for NFF Trøndelag/Team BDO og ansvarlig trenerutvikler og soneansvarlig for klubb BDO i Gauldal sone.

– Vi vil takke Orkla FK som har vært positive til å gi Roger sjansen hos oss. I tillegg gir de Roger best mulig skussmål fra tiden han har hatt hos dem, noe som er viktig for oss i Ørn, sier Smågesjø.