Tarjei Smågesjø blir ny sportslig leder
21.01.2018

Tarjei Smågesjø er ansatt som sportslig leder i Trondheims-Ørn. Smågesjø vil kombinere rollen som medtrener i Ranheim Toppfotball med stillingen som sportslig leder i Trondheims-Ørn.

– Vi er veldig trygge på at vi har funnet riktig mann for jobben. Med sin kompetanse og erfaring vil Tarjei bidra til at Trondheims-Ørn tar nye steg mot toppen. Tarjei er svært motivert og har allerede tatt fatt på oppgavene, sier Ragnar Slettestøl, styreleder i Trondheims-Ørn.

– Ørn er en spennende klubb med mye suksess i historien sin, både på å utvikle talenter og vinne titler i norsk fotball. Det er naturlige mål for en slik klubb å komme tilbake til. Det er mange spennende ting på gang i Ørn og jeg gleder meg over å bli satset på som sportslig leder. Jeg skal bidra med mine styrker i det daglige arbeidet i klubben, sier Smågesjø.

20 års efaring fra toppfotballen
Tarjei Smågesjø har jobbet med toppfotball og spillerutvikling i mer enn 20 år, og har erfaring både som toppserietrener, landslagstrener og kretslagstrener. Han har også solid administrativ bakgrunn fra NFF og NFF Trøndelag.

Kort om Tarjei Smågesjø:

  • Toppserietrener for Kattem Fotball
  • Landslagstrener for J17/J19/G16
  • Spillerutvikler i Norges Fotballforbund / NFF Trøndelag
  • Medtrener for Ranheim Toppfotball

– Hans brede nettverk lokalt, regionalt og nasjonalt vil være viktig for klubbens satsing på spillerutvikling. Med begrensede ressurser er vi helt avhengig av godt samarbeid i regionen, både med klubbene og NFF Trøndelag, sier Slettestøl.

Hovedansvar for sportslig aktivitet
Smågesjø får ansvar for utvikling og gjennomføring av Trondheims-Ørns sportsplan og andre retningslinjer for sportslig aktivitet. Han vil jobbe tett med hovedtrener Thomas Dahle og toppspillerutvikler Mads Pettersen, og ha overordnet ansvar for all fotballaktivitet i klubben, fra spillerutvikling og rekruttlag til A-laget.

– I Tarjei har vi sikret oss en målrettet lagspiller som har det som skal til for å lede klubben tilbake til norgestoppen. Vi har som mål å kjempe om medaljer i Toppserien og samtidig være et ledende utviklingsmiljø i Norge, og denne ansettelsen er et viktig steg nærmere de målene, sier Slettestøl.