Samarbeidsavtale med RBK og OBOS
29.11.2017

OBOS og Rosenborg vil hvert år fremover bidra med 250.000 hver til Trondheims-Ørn.

Rosenborg og OBOS har signert en samarbeidsavtale. OBOS blir fra 2018 en av klubbens største partnere og vil fra neste sesong bli svært synlig på Lerkendal. For å få på plass en avtale krevde Obos at RBK skulle involvere seg sterkere i utviklingen av norsk kvinnefotball.

Både OBOS og Rosenborg vil hvert år fremover bidra med 250.000 hver til Trondheims-Ørn. I tillegg skal Rosenborg bidra med inntil kr. 100.000 årlig i kompetanseoverføring.

- Kravet fra OBOS setter vi stor pris på, sier daglig leder i RBK, Tove Moe Dyrhaug.

- Vår involvering i damefotball kommer med denne avtalen, inn på et tidligere tidspunkt enn det ellers ville gjort. OBOS pusher oss i riktig retning og vil bidra til å befeste Trondheim og Trøndelag som Norges fotballsentrum, fortsetter hun.

Styreleder Ragnar Slettestøl i Trondheims-Ørn setter stor pris på avtalen og det nye samarbeidet med Rosenborg.

- Det gir oss mulighet til utvikling vi ellers ikke ville fått. Vi er svært spente og ser fram til et tettere samarbeid med Rosenborg. Fotballen i Trøndelag står sterkt og damefotballen gis nå ytterligere muligheter vi ikke hadde sett for oss, sier Slettestøl.

- Det er ikke slik at vi vil gå inn og bruke pengene til spillerlønninger, påpeker han. – De vil bli brukt til tilrettelegging for sportslig utvikling, og kanskje få til noen «proffdager» for spillerne - der de får fri fra skole og arbeid og kun kan konsentrere seg om fotball.

OBOS ble for kort tid siden generalpartner for Toppserien, og har inngått en 5-årig avtale med Serieforeningen for kvinnefotball.

Les mer om saken på RBK.no og Adressa (krever abonnement).