Før kampen: Røa - Ørn
01.09.2017

Søndag spiller Ørn sin tredje kamp på seks dager når Lisa-Marie Utland og hennes Røa venter på motsatt banehalvdel.

Hovedstadslaget ligger før helgens runde i det samme midtsjiktet på tabellen som Trondheims-Ørn. Geir Nordby og co har kapret 25 poeng, tre flere enn Trondheims-Ørn, og ligger på femteplass, to poeng bak Klepp. På Røa Kunstgress har det blitt ettmålstap for Stabæk, Arna-Bjørnar og LSK, i tillegg til uavgjort mot Avaldsnes og seier mot Medkila, Sandviken, Vålerenga og Kolbotn. De helrøde har ikke tapt hjemme siden 16. mai. Røa røk ut av cupen mot Ørns overkvinner Vålerenga i åttendelsfinalen, og spilte dermed ingen midtukekamp. Ettersom bortekampen mot Avaldsnes, som tilhørte den 15. runden, ble spilt allerede i april, er forrige oppgjør for de helrøde derfor 2-0-seieren mot Kolbotn i midten av august.

Trondheims-Ørn har hatt en noe annen inngang til lørdagens kamp. Med tøffe oppgjør både søndag og onsdag, før det nå venter en ny muligens jevn batalje på lørdag, har Thomas Dahle og co hatt tre viktige kamper på seks dager. Ørn var kun en overtidsscoring fra Arna-Bjørnar unna å klatre helt opp i ryggen på Røa, men får nå en ny sjanse til nettopp det. Med seier lørdag vil Trondheims-Ørn være à poeng med laget fra Oslos vestkant, men sannsynligvis fremdeles være bak på målforskjell.

Da Røa var på besøk på Ørn Arena rett før sommerpausen endte det målløst. Uavgjort ble det også i fjorårets serieoppgjør på Røa Kunstgress, en drøy måned etter at lørdagens verter med 4-2-seier slo ut Ørn i cupsemifinalen på samme bane. 

Duellene mot Røa er ofte tøffe og spennende, og er du i Oslo håper vi du tar turen til Røa Kunstgress på lørdag for å heie frem Trondheims-Ørn i jakten på tre nye poeng! Kampstart er 15:00!