Ett gammelt og ett nytt fjes
04.08.2017

Trondheims-Ørn har forsterket stallen med Adserø og Døvle.

- Vi er veldig glad for at vi har fått til begge signeringene, sier sportslig leder Glenn Munkvold mens han smiler fra øre til øre. - Julie Adserø har referansene og er en notorisk målscorer som jeg virkelig håper kommer oss til gode fremover, fortsetter han.

Adserø er tilbake i Trondheims-Ørn etter litt over ett år i Byåsen. På 31 kamper i førstedivisjon og NM rakk hun å score imponerende 25 mål for de røde og hvite, og spissen vil forhåpentligvis fortsette å bøtte inn mål når hun på nytt tar på seg den gule drakta.

- Signeringen av Siw er også veldig gledelig. Munkvold smiler fremdeles bredt og fortsetter: - Vi har vært ute etter henne siden i fjor sommer, og vi er helt sikre på at hun kommer til å passe veldig bra hos oss i Ørn. Hun har et veldig høyt potensial, kan bekle flere roller, og vil helt klart være en spiller som kan sette sitt preg på laget, konkluderer han.

Døvle gikk fra Urædd til Kolbotn før årets sesong, etter å ha scoret 15 mål på 46 kamper for porsgrunnslaget. For Kolbotn står hun bokført med tolv opptredener og en scoring i cupkampen mot Lier, og er nå altså klar for å bli en viktig brikke for Trondheims-Ørn.

- Jeg er utrolig glad for de to nye signeringene! Utbryter hovedtrener Thomas Dahle på spørsmål om han har noe å tilføye lovordene fra Munkvold. - Med disse to så får vi også en større konkurranse om plassene, og gjør oss mere robust til å gå en tøff høst i møte, avslutter Dahle.