Før kampen: Ørn - Røa
27.06.2017

Onsdag 17:00 tar Trondheims-Ørn imot Røa på Ørn Arena på Lade.

De helrøde har allerede rukket å spille halvparten av årets kamper, og har sanket 18 poeng på de elleve kampene. Hovedstadslaget har spilt fem bortekamper, blant annet mot sterk motstand som Avaldsnes og Klepp, men har ende til gode å tape på fremmed gress. Tre seiere og to uavgjorte har det nemlig blitt borte, og mye av grunnen til den gode poengfangsten er at Geir Nordby og co kun har sluppet inn to mål borte fra Røa Kunstgress. De fem siste kampene har endt med fire trepoengere og én uavgjort, og selv om onsdagens gjester røk ut av cupen etter 1-2-tap for Vålerenga, virker laget å være i veldig god form.

Røas toppscorer så langt i sesongen er fjorårets Ørn-toppscorer Lisa-Marie Utland. Spissen, som i fjorårssesongen var Trondheims-Ørn sin mestscorende spiller, har vært på banen i ni av dynamittjentenes kamper så langt i år, og har med sine åtte nettkjenninger et målsnitt på tett oppunder ett mål per kamp. 

Trondheims-Ørn ligger syv poeng bak Røa med én kamp mindre spilt. På bortebane lar enda trepoengeren vente på seg, men hjemme på Ørn Arena har Thomas Dahle og co vunnet tre og spilt én uavgjort. Det er kun i tapet mot Stabæk at Ørn ikke har fått med seg noe fra en hjemmekamp, og etter 3-1- og 3-0-seiere mot henholdsvis Grand Bodø og Medkila jakter de gule og blå sin tredje strake hjemmeseier i onsdagens oppgjør.

Oppgjørene mellom Røa og Trondheims-Ørn har de siste årene vært jevnspilte, både i cup og i serie. På lagenes åtte oppgjør de tre siste årene, har de hver sin gang avansert fra semifinalen i cupen, Ørn har vunnet to kamper i serien, og Utlands nye klubb har tre seiere. Fjorårets oppgjør på trøndersk jord endte med 0-1-tap for Ørn.

Kan Trondheims-Ørn ta sin tredje strake hjemmeseier, og ta en trepoenger i vårsesongens siste hjemmekamp? Ta med spillere og trenere og små og store fotballvenner og støtt Marit og de andre Ørn-spillerne i jakten på seier!