Før kampen: TUIL - Ørn
19.06.2017

Onsdag spiller Ørn om cupavansement når Thomas Dahle og co møter Tromsdalen på TUIL Arena klokken 18:00.

Tromsdalen spiller til daglig i andredivisjons avdeling ni, og ligger der på en andreplass. Midtukens verter er med sine 16 poeng ett bak avdelingsleder Tromsø, og kjemper om retten til å spille kvalifisering om opprykk. Etter å ha vunnet årets syv første kamper, inkludert cupseirene mot førstedivisjonslaget Øvrevoll/Hosle og toppserielaget Medkila, har TUIL de to siste seriekampene spilt 1-1 borte mot Bossekopp 2, og tapt 1-2 for Porsanger. De imponerende seierne mot antatt bedre motstand har ført de blå- og rødkledde til tredje runde i Norgesmesterskapet for første gang.

Trondheims-Ørn slo forrige runde ut Tromsdalens divisjonskollega Molde med sifrene 3-0. Selv om Ørn var spillemessig overlegne, var Molde farlig frempå ved et par anledninger. Det sto sågar 0-0 til pause, men scoringer av Ingrid Engen, Tanja Myrseth og Rakel Engesvik de siste 45 sørget for at de gule og blå til slutt gikk komfortabelt videre. TUIL og Trondheims-Ørn møtes for første gang noensinne når lagene skal duellere på onsdag. 

Er du i Tromsø-området håper vi du tar turen til TUIL Arena, for Ørn-damene vil sette stor pris på noen "Heia Ørn!" fra tribunen. Om du derimot befinner deg i Trondheim, men likevel er lysten på litt cupfotball, forslår vi en tur innom Byåsen Arena onsdag klokken 16:30 hvor byens nest beste lag, med flere tidligere Ørn-spillere på laget, tar imot Stabæk!