Før kampen: Ørn - Stabæk
14.05.2017

Tirsdag 16.mai 16:00 braker det løs med jubileumskamp når Stabæk gjester Ørn Arena på Lade to dager før Trondheims-Ørn fyller 100 år!

Stabæk sesongåpnet upåklagelig med 2-1-seier i en vanskelig bortekamp mot Røa, før de valset over Medkila med 6-1 og Grand Bodø (fremskutt kamp) med 5-1 hjemme på Nadderud. I den tredje serierunden møtte imidlertid de blaa overmakten i Avaldsnes, for til tross for et utlikningsmål av Melissa Bjånesøy på overtid, tapte bæringene 1-2 etter at Synne Vatnem sendte Karmøy-laget tilbake i ledelsen kort tid etter å ha blitt byttet inn. Mot Kolbotn på fredag sto det 0-0 til pause, men tirsdagens gjester scoret to i den andre omgangen og fikk med seg tre poeng. Det gjør at Stabæk ligger på en andreplass på tabellen, kun ett poeng bak serieleder Avaldsnes.

Trondheims-Ørn tapte lørdag 0-2 for Arna-Bjørnar i Bergen. I samtlige fire seriekamper har de gule og blå sluppet inn to mål, men har i tre av fire scoret minst like mange. Sesongstarten har dermed gitt én sier, to uavgjort og ett tap, og 7-8 i målforskjell.

- Selv om det ble tap for Arna-Bjørnar, så har vi en god følelse i gruppa, sier Trondheims-Ørn-trener Thomas Dahle.

- Marit Clausen og Elen Melhus var jo ikke med til Bergen - hva er status på skadefronten?

- Det er enda litt usikkert, men jeg håper og tror at de begge blir spilleklare. 

Ørn har aldri tidligere slått Stabæk. I oppgjørene før 2014-sesongen vant Stabæk stort sett komfortabelt mot Trondheims-Ørn både hjemme og borte, men fra og med 2014-sesongen har oppgjørene på trøndersk jord vært jevnspilte og spennende kamper. Det endte nemlig uavgjort både i 2014 og 2016, mens Stabæk vant 1-0 i 2015. 

- Stabæk er absolutt et bra lag, men vi kommer til å gi alt for å få tre poeng på hjemmebane, avslutter Dahle.

Kan Trondheims-Ørn endelig få sin første seier mot Stabæk? De seneste årene har hjemmekampene mot Stabæk bydd på svært underholdende kamper, og vi har troen på at den trenden fortsetter på tirsdag! I tillegg til et spennende oppgjør, har vi på tirsdag en ekstra ramme rundt kampen:

  • Laksegrilling fra Lerøy
  • Publikumskonkurranse med flotte Umbro-premier
  • Klubbens egne veteraner som ballhentere
  • Loddsalg meg gjeve premier
  • Gratis inngang!

Ta med familien, laget eller andre fotballvenner og bli med på jubileumsfeiringen på tirsdag!