Ørns nye hovedtrener klar
06.01.2015

Tirsdag ble det klart at Trond Schjølberg er ansatt som ny hovedtrener i Trondheims-Ørn.

Schjølberg har 10 sesonger bak seg i Bodø/Glimt, totalt 6 sesonger i Grand Bodø, han har vært i Stavanger og Kolbotn, og har hatt kretsoppdrag i Oslo og Nordland.

Schjølberg har signert en toårsavtale med Trondheims-Ørn.

- Vi er meget godt fornøyd med å ha på plass en trener som passer veldig inn i vår profil som klubb. Trond har bred bakgrunn, er faglig dyktig og har ikke minst stor kjennskap til vår spillestil. Hans bakgrunn er fra Glimt med 4-3-3 og i tillegg til dyktighet på spillestil, har han også vist seg som en sterk spillerutvikler, sier sportslig leder Kevin Ingebrigtsen om den nyansatte hovedtreneren.

- Vi er trygge på at Trond er en som kan være med å videreutvikle det vi har bygd opp de siste årene og samtidig komme inn med nye tanker og impulser, sier Ingebrigtsen.

Schjølberg bor i dag i Bodø, men flytter nå til Trondheim og er på plass på treningsfeltet i løpet av neste uke.

- Jeg ser veldig frem til denne utfordringen i en gammel storhet som er i ferd med å bygge seg opp igjen, sier den nye Ørn-treneren Trond Schjølberg. - Det satses bra i klubben som har en meget spennende spillergruppe med stort potensiale og dette er en utfordring jeg virkelig gleder meg til å ta fatt på, sier Schjølberg.