Stabæk - Trondheims-Ørn 5-2

4. november 2017

Trondheims-Ørn tok ledelsen to ganger, men tapte til slutt 5-2 for Stabæk i årets siste kamp.

Trondheims-Ørn har aldri tidligere tatt poeng på Nadderud, men lørdag så muligheten for poengfangst lyst ut i én omgang. Rakel Engesvik og Elen Melhus sendte Ørn i ledelsen hver sin gang, men ved begge anledninger utliknet vertene. 

- Hvordan vil du beskrive kampen?

- Vi starter den første omgangen bra, sier Ørns hovedtrener Thomas Dahle. - Jeg føler vi treffer på kampplanen, men vi slipper inn to altfor billige mål.

Etter pause ble det imidlertid tøffere for kaptein Mali Næss og co, for det tok ikke mer enn fire minutter før Stabæk gikk opp i 3-2. Ledelsen holdt seg på ett mål til kampens 88. spilleminutt, før de blå og mørkeblå scoret to ganger i kampens to siste minutter og sørget for at årets siste kamp endte med 5-2-tap for Trondheims-Ørn.

- Hva gjør at Stabæk vinner den andre omgangen 3-0?

- Vi klarer ikke å holde strukturen i laget. Vi prøver å justere oss litt høyere, men treffer ikke på presset. Da blir det for store avstander i laget, analyserer Dahle. - Når vi i tillegg gjør personlige feil som Stabæk utnytter, så blir det dessverre stygt til slutt. Det var ikke slik vi ønsket å fremstå i siste kamp i år, avslutter hovedtreneren.

Med det takker vi for oss i årets sesong! Takk også til den tidligere Trondheims-Ørn-spilleren Trine Rønning for en underholdende fotballkarriere etter at hun i dag spilte sin siste kamp på toppnivå, og markerte det ved å sette inn vertenes første scoring.

Høydepunkter

Stabæk - Trondheims-Ørn (2-2)

  
Toppserien, 22. runde
Bane:Nadderud Stadion
Dato:4. november 2017 kl. 1400
Tilskuere:     217
 
Startoppstilling:
Kristine Nøstmo
Tina FremoÅsne Takle EideCesilie AndreassenMali Næss
Rakel EngesvikIngrid EngenSiw Døvle
Oda FugelsnesJulie AdserøElen Melhus
  
Scoringer:Innbyttere:
0-1 Rakel Engesvik (17)
1-1 Trine Rønning (32)
1-2 Elen Melhus (40)
2-2 Melissa Bjånessøy (43)
3-2 Synne Jensen (49)
4-2 Andrea Wilmann (88)
5-2 Synne Jensen (90)
Svanhild Sand for Åsne Takle Eide fra 78
Maria Olsvik for Julie Adserø fra 83
Kristin Jørgensen for Elen Melhus fra 83