Kolbotn - Trondheims-Ørn 0-1

23. september 2017

Med tre poeng borte mot Kolbotn klatrer Trondheims-Ørn på tabellen.

Både Kolbotn og Trondheims-Ørn hadde hatt et par halvsjanser før Cesilie Andreassen stilte seg opp i kampens tolvte spilleminutt. Fra godt og vel 40 meter skrudde hun et frispark inn mot vertenes sekstenmeter. Kolbotn-keeper Aurora Mikaelsen nådde ikke opp, og måtte fortvilet kjenne ballen treffe henne i ryggen etter at den forsvant over hendene hennes og i tverrliggeren. Ledelsesmålet var et faktum, og Andreassen fikk noe heldig kreditert sin fjerde scoring for sesongen.

Kampen var, som hovedtrener Thomas Dahle spådde på forhånd, preget av tøff duellering på en utfordrende Sofemyr-matte. Kolbotn kriget tidvis godt, og kom i løpet av kampen til tre-fire gode scoringsmuligheter. Kristine Nøstmo i Ørn-buret sto imidlertid en meget god kamp, og reddet avslutninger fra både langt og kort hold mesterlig. 

Ettersom Vålerenga og Klepp begge tapte sine kamper denne runden, klatrer Trondheims-Ørn opp til en sjetteplass på tabellen. Både antall poeng, målforskjell, og antall scorede mål er likt med Arna-Bjørnar, og Dahle og co ligger dermed bak bergenserne grunnet resultatene i innbyrdes oppgjør.

Neste helg er det frihelg i Toppserien når semifinalene i cupen går av stabelen, så neste kamp for Trondheims-Ørn er hjemmeoppgjøret mot Sandviken, søndag 8. oktober klokken 15:30!

Høydepunkter

Kolbotn - Trondheims-Ørn 0-1 (0-1)

  
Toppserien, 18. runde
Bane:Sofiemyr
Dato:23. september 2017 kl. 1500
Tilskuere:     
 
Startoppstilling:
Kristine Nøstmo
Tina FremoÅsne Takle EideCesilie AndreassenMali Næss
Rakel EngesvikIngrid EngenSiw Døvle
Oda FugelsnesJulie AdserøElen Melhus
  
Scoringer:Innbyttere:
0-1 Cesilie Andreassen (12)Maria Olsvik for Rakel Engesvik fra 75
Kristin Jørgensen for Oda Fugelsnes fra 85
Svanhild Sand for Åsne Takle Eide fra 90