Trondheims-Ørn - Klepp 3-1

10. september 2017

Rakel Engesvik (2) og Elen Melhus scoret målene da Klepp søndag ble slått 3-1.

Det ender "alltid" med hjemmeseier når Trondheims-Ørn og Klepp møtes, og rekken fortsatte i dag. Ikke siden 1991 har Klepp vunnet i Trondheim, og i dag var jærbuene aldri i nærheten. Riktignok skapte de kampens første sjanse, da Tameka Butt satte fart fremover og la inn mot Hege Hansen foran mål, men ballen gled av hurtitogets fot og avslutningen var ufarlig.

Snaut fire minutter etter Klepps og kampens første sjanse, sendte Rakel Engesvik Trondheims-Ørn i ledelsen. Høyreving Oda Fugelsnes slo inn fra høyre, venstreving Kristin Jørgensen kom først på ballen inne i gjestenes sekstenmeter og la den tilbake til Engesvik, og 18-åringen sendte Ørn i ledelsen med en godt plassert avslutning. 

Da en halvtime var passert la samme spiller på til 2-0. Høyreback Tina Fremo var på tur tilbake etter å ha vært en visitt inne på Klepps banehalvdel, og mottok ballen på veien. Kjapt sendte hun ballen videre, og vips var Engesvik alene med gjestenes keeper Oda Marie Bogstad. Ørn-indreløperen var sikker, og trillet ballen inn i det lengste hjørnet. Scoringen var Engesvik sitt syvende seriemål i år. 

Kampuret nærmet seg 60 minutter da Elen Melhus økte til 3-0. Duellen etter et utspill fra Bogstad ble vunnet av Engesvik, Oda Fugelsnes flikket ballen videre på ett touch, og lynraske Melhus løp forbi gjestenes forsvar og plasserte ballen forbi keeper og i mål. 

Ett minutt før full tid scoret Butt et trøstemål for gjestene, men trepoengeren var aldri truet for Trondheims-Ørn, og seiersrekken mot Klepp på trøndersk jord forlenges.

Med søndagens resultat holder Ørn følge med lagene midt på tabellen, og kan bruke dette som motivasjon frem mot neste kamp som ikke er før lørdag 23. september, borte mot Kolbotn.

Høydepunkter

Trondheims-Ørn - Klepp 3-1 (2-0)

  
Toppserien, 17. runde
Bane:Ørn Arena Lade
Dato:10. september 2017 kl. 1600
Tilskuere:     153
 
Startoppstilling:
Kristine Nøstmo
Tina FremoÅsne Takle EideCesilie AndreassenMali Næss
Rakel EngesvikIngrid EngenSiw Døvle
Oda FugelsnesElen MelhusKristin Jørgensen
  
Scoringer:Innbyttere:
1-0 Rakel Engesvik (10)
2-0 Rakel Engesvik (33)
3-0 Elen Melhus (60)
3-1 Tameka Butt (89)
Maria Olsvik for Kristin Jørgensen fra 72
Tanja Myrseth for Oda Fugelsnes fra 81
Hannah Bacon for Siw Døvle fra 89