Medkila - Trondheims-Ørn 0-2

20. august 2017

Adserø og Melhus scoret målene da Ørn tok sin tredje strake seier.

Trondheims-Ørn åpnet friskest på en regntung Harstad stadion, og hadde etablert et visst trykk på vertene da høyreving Oda Fugelsnes tvang frem et hjørnespark i kampens syvende spilleminutt. Cesilie Andreassen, fjorårets Medkila-kaptein, skrudde corneren inn i feltet, Medkila fikk ikke klarert, og goalgetteren Julie Adserø banket ballen i mål fra seks meters hold.  

Harstad-laget kjempet godt, og hadde periodevis gode angrep som ledet til halvfarlige avslutninger. Kristine Nøstmo var imidlertid aldri skikkelig truet. Det var i motsatt ende at det ble scoret mål, for kun et par minutter før pause doblet Elen Melhus ledelsen for Trondheims-Ørn. Fugelsnes fintet vekk et par forsvarere på sine høyrekant, før hun slo ballen mot bakerste stolpe. Der hadde Melhus løpt seg fri, og med hodet sørget hun for at Ørn gikk til pause med en tomålsledelse.

Ørn hadde god kontroll på Medkila i den andre omgangen, og tok med seg en viktig trepoenger fra Harstad. Hovedtrener Thomas Dahle og hans lag har nå tre seiere på rad, og hadde før det en 0-0-kamp mot Røa. På de fire siste kampene har laget scoret tolv mål, og kun sluppet inn to. Det lover godt for den kommende perioden med tre viktige kamper. Søndag 27. august gjester nemlig Arna-Bjørnar Ørn Arena på Lade, og med seier der vil Trondheims-Ørn klatre helt opp i ryggen på bergenserne. Kun tre dager senere er det duket for midtukeoppgjør på Lade, når Vålerenga er motstander i kvartfinalen i NM. Kun tre dager etter det igjen reiser damene til Røa Kunstgress, hvor nok en viktig seriekamp spilles lørdag 2. september. Men altså aller først: Trondheims-Ørn - Arna-Bjørnar, søndag 27. august, 15:00 på Lade!

Høydepunkter

Grand Bodø - Trondheims-Ørn  0-2 (0-2)

  
Toppserien, 14. runde
Bane:Harstad stadion
Dato:20. august 2017 kl. 1300
Tilskuere:141
 
Startoppstilling:
Kristine Nøstmo
Tina FremoMali NæssCesilie AndreassenSvanhild Sand
Rakel EngesvikIngrid EngenSiw Døvle
Oda FugelsnesJulie AdserøElen Melhus
  
Scoringer:Innbyttere:
0-1 Julie Adserø (7)
0-2 Elen Melhus (43)
Kristin Jørgensen for Elen Melhus fra 79
Maria Olsvik for Siw Døvle fra 82
Tanja Myrseth for Oda Fugelsnes fra 88