Lillestrøm Kvinner - Trondheims-Ørn 3-0

20. mai 2017

Tidligere Ørn-spiller Guro Reiten scoret to av målene da Ørn tapte 0-3 for LSK på lørdag.

- Lillestrøm var gode, spesielt i den første omgangen, og vi taper fortjent, innrømmer Trondheims-Ørn-trener Thomas Dahle. - Men jeg syns at vi hever oss i den andre omgangen, selv om den største muligheten vår jo kommer i den første omgangen.

Guro Reiten hadde med sine to scoringer gitt vertene en komfortabel ledelse da sjansen Dahle tenker på kom. Rakel Engesvik slo ballen inn mot en fremadstormende Elen Melhus, og sistnevnte sendte ballen mot Cecilie Fiskerstrand sitt venstre hjørne. Lynvingen var på vei til å strekke armene i været, men måtte istedenfor konstatere at ballen smalt i stolpen og ut.

Etter at laget fra Romeriket dominerte store deler av den første omgangen, var Trondheims-Ørn vesentlig mer med i de siste 45 minuttene. 

- Hva gjør dere annerledes i den andre omgangen?

- Vi tar noen taktiske grep i pausen som jeg synes vi lykkes godt med, forteller hovedtreneren kryptisk og understreker samtidig at han enda ikke har hatt mulighet til å analysere kampen på video. - Det hadde vært interessant å se hvordan førsteomgangen hadde vært om vi hadde startet på samme måte.

Selv om kampbildet var jevnt og Trondheims-Ørn kom til flere avslutningsmuligheter i den andre omgangen, var det Lillestrøm som scoret omgangens eneste mål. Japanske Ryoko Takara, som var nest sist på begge Reiten sine scoringer, smalt ballen i motsatt nettvegg da hun fikk muligheten fra skrått hold.

- Hva tar du med deg fra dagens kamp?

- Jeg syns at vi løfter kjempingen i egen boks opp til et bra nivå, opp dit det skal være, sier Dahle. - Og så er jeg sikker på at om vi fortsetter med kombinasjonene vi tidvis får til på midten, og holder innsatsen like god som i brorparten av den andre omgangen, så kommer vi til å ta mange poeng fremover, avslutter flatangringen.

Lørdag 27. mai kommer tidligere Ørn-trener Trond Schjølberg og hans Grand Bodø, med blant andre tidligere Ørn-rekrutt Maiken Bakke, på besøk til Ørn Arena på Lade. Kampstart lørdag er allerede klokken 12:00!

Høydepunkter

Lillestrøm Kvinner - Trondheims-Ørn  3-0 (2-0)

  
Toppserien, 6. runde
Bane:LSK-hallen
Dato:20. mai 2017 kl. 1500
Tilskuere:203
 
Startoppstilling:
Kristine Nøstmo
Svanhild SandMarit ClausenSarah SuphellenMali Næss
Rakel EngesvikCesilie AndreassenIngrid Engen
Oda FugelsnesAndrea HaugstøylElen Melhus
  
Scoringer:Innbyttere:

1-0 Guro Reiten (12)
2-0 Guro Reiten (35)
3-0 Ryoko Takara (88)

Tina Fremo for Cesilie Andreassen fra 40
Kristin Jørgensen for Elen Melhus fra 79
Tanja Myrseth for Oda Fugelsnes fra 89