Trondheims-Ørn - Stabæk 0-4

16. mai 2017

Trondheims-Ørn tapte 4-0 for Stabæk i jubileumskampen 16. mai.

Gjestene fra Bærum åpnet kampen best, og tok ledelsen allerede etter syv minutter da Melissa Bjånesøy var sist på et hjørnespark før ballen lå i mål. Stabæk førte kampen den første drøye halvtimen, og Trondheims-Ørn slet med å etablere spillet inne på bortelagets halvdel. Det siste kvarteret av førsteomgang jevnet spillet seg ut, men kaptein Mali Næss og co fikk ikke satt Hjelmseth på noen nevneverdig prøve.

I den andre omgangen tok Trondheims-Ørn grep om kampen fra avspark, og trykket de blå tidvis langt tilbake på deres egen halvdel. Det var imidlertid bæringene som fikk den største muligheten de første minuttene av omgangen, for Synne Jensen ble lekkert spilt igjennom av Victoria Ludvigsen og sendte ballen mot Nøstmo sitt høyre hjørne. Ørn-keeperen vartet opp med en god redning og avverget til hjørnespark. 

Hjemmelaget fortsatte å ha initiativet i kampen, men klarte ikke å omsette presset i store målsjanser. Avslutningene kom som regel til side for mål, og det som hadde retning mellom stengene hadde Hjelmseth god kontroll på. 

Da stadionuret nærmet seg 90 minutter satt bortelagets høyreback Cesilie Liane fart langs kanten, før hun smalt til med et syltfrekt skudd da "alle" ventet et innlegg. Det var såpass godt trykk i avslutningen at Nøstmo ikke rakk bort, og ballen snek seg inn ved den nærmeste stolpen. Minutter senere fikk Bjånesøy sitt andre, da hun plukket opp et uheldig tilbakespill og satte ballen forbi Nøstmo og til 4-0.

Det ble ingen drømmekamp to dager før Trondheims-Ørn fyller 100 år, og laget har nå to tap i årets serie. Lørdag 20. mai drar Dahle og hans disipler til Lillestrøm, og har der alt å vinne når fjorårets dobbeltmester står på motsatt banehalvdel.

Høydepunkter

Trondheims-Ørn - Stabæk  0-4 (0-1)

  
Toppserien, 5. runde
Bane:Ørn Arena
Dato:16. mai 2017 kl. 1600
Tilskuere:327
 
Startoppstilling:
Kristine Nøstmo
Svanhild SandSarah SuphellenCesilie AndreassenMali Næss
Rakel EngesvikHannah BaconIngrid Engen
Oda FugelsnesMaria OlsvikElen Melhus
  
Scoringer:Innbyttere:

0-1 Melissa Bjånesøy (7)
0-2 Frida Maanum (76)
0-3 Cecilie Liane (89)
0-4 Melissa Bjånesøy (90)

Marit Clausen for Sarah Suphellen fra 35
Andrea Haugstøyl for Maria Olsvik fra 46
Tanja Myrseth for Elen Melhus fra 71


Se bilder fra kampen her!